Køb dine dagligvarer online

Køb dine dagligvarer online

Her kan du læse om, hvordan du kan klare dine indkøb hjemmefra.

12-02-2021 Skrevet af Kasper Loft


I disse Covid-19-tider, hvor vi alle er underlagt restriktioner og skal passe på os selv og hinanden, er det blevet meget aktuelt at købe sine dagligvarer online. Så skal man ikke ud i de fysiske butikker,

og på den måde kan man følge sundhedsmyndighedernes anbefaling om at begrænse antallet af møder, man har med andre mennesker. 


I denne artikel kan du læse mere om, hvordan man kan klare sine indkøb hjemmefra, ved hjælp af en computer eller iPad. 


I de seneste år er der kommet flere muligheder for at handle sine dagligvarer online. Her omtales nogle af mulighederne i tilfældig rækkefølge:


- Nemlig.com


Nemlig.com er et online dagligvaresupermarked i stor fremgang. De dækker i dag (11.01.21) 84% af de danske hustande. i Januar 2021 annoncerede Nemlig.com at de tager første spadestik til et nyt distributionscenter i Aarhus. Det kommer til at skabe 1.000 nye arbejdspladser og betyder at der kan ydes bedre service og hurtigere levering til kunderne i Vestdanmark.


Nemlig.com kan benyttes på pc på siden www.nemlig.com eller på smarttelefon eller tablet med appen nemlig.com (Hent den i AppStore til iPad/iPhone eller Play Butik til Android telefon/tablet).


Du opretter dig gratis som kunde, og bestiller ved hjælp af hjemmesiden eller appen. Der er daglige tilbud, spotvarer og særlige tilbud til de kunder der handler ofte (VIP-kunder). Der leveres på alle ugens dage lige til din dør. Du skal handle for minimum 400 for at kunne få leveret. De har samme priser og sortiment som i Netto.

Læs mere om Nemlig.com og deres vilkår på deres hjemmeside (klik her - nemlig.com)


Nemlig.com er godkendt af E-mærket (læs mere om E-mærket her) og de scorer 4.6 af 5 på trustpilot.

Oplysningerne på denne side er hentet fra de forskellige butikkers hjemmesider i februar 2021. Vær opmærksom på at vilkår og tilbud kan have ændret sig siden jeg skrev dette. Benyt de links der er i artiklen til at besøge de forskellige butikkers hjemmesider, så du kan se de aktuelle vilkår.


Vi har ikke samarbejde med de nævnte butikker og denne artikel er ikke ment som reklame, men som oplysning om mulighederne for at handle hjemmefra i en tid, hvor COVID-19-restriktioner betyder at det frarådes at mødes med mange mennesker og hvor mange vælger at isolere sig selv for at begrænse og undgå smitte.

I videoen herover kan du høre mere om hvordan man bestiller via nemlig.com-appen. Hvis du vil vide hvordan man bestiller fra en computer kan du trykke på dette link

https://www.youtube.com/watch?v=BlAtCORq0fQ

- Føtex - Køb og Hent


Er et afhentningskoncept, der findes i udvalgte Føtex-butikker. Her kan man hente de varer, som man har bestilt hjemmefra. Her i Aarhus, er det Føtex i Storcenter Nord (Finlandsgade 17, 8200 Århus N), der tilbyder denne service.

Du kan finde listen over de øvrige varehuse, der har tjenesten her.


Føtex' hjemmeside kan du bestille varerne.


  1. Læg dine ønskede varer i din kurv.
  2. Vælg afhentningsdag og varehus.
  3. Afslut din ordre.
  4. Ved ankomst til det valgte varehus, oplyser du dit telefonnummer.
  5. Føtex medarbejdere sætter varerne direkte i dit bagagerum.


Der er ikke et minimusbeløb, der skal købes for og de poser der pakkes i får man gratis med. Det koster 29,- kr at få pakket varerne.


Føtex køb og hent scorer 2,7 ud af 5 på trustpilot.

På Føtex hjemmeside kan du få svar på spørgsmål om bestilling, betaling, afhentning og mere. Klik på billedet herover for at åbne Føtex hjemmeside.

- Osuma.dk


Når du handler på Osuma.dk pakkes varerne i en SuperBrugsen eller Kvickly. 


Prisen for at få leveret varer fra Osuma.dk er bestemt ud fra, hvor meget du handler dagligvarer for. 

Dagligvarekøb for under 400,00 kr. (+ 99,00 kr.)

Dagligvarekøb for over 400,00 kr. (+ 49,00 kr.)

Dagligvarekøb for over 1200,00 kr. (Gratis levering)


Osuma.dk scorer 3,5 ud af 5 på trustpilot.


Klik på billedet herover for at åbne for Osuma.dk

- Coop.dk


Når du handler online hos Coop.dk skal der købes for minimum 400,- kr. Der er fri levering ved køb over 1.000,- kr.


Indtast dit postnummer på deres hjemmeside, for at finde ud af, om der er levering i dit område. I nogle områder er der ikke levering, der skal varerne hentes i det lokale varehus. 


Klik her for at læse mere om vilkårene hos Coop.


Coop scorer 4,2 af 5 på trustpilot.

Se videoen herover for at lære mere om hvordan du køber varer i coop appen.

Coop har lavet denne video, der viser hvordan det foregår i praksis, når varerne til en bestilling plukkes og pakkes. 

- Rema1000 - Vi hjælper hinanden - Vigo


Rema1000's hjemmeside kan du læse mere om hvordan du bestiller varer og får dem leveret med tjenesten Vigo.


Denne tjeneste skiller sig ud fra de øvrige. Her foregår leveringen i Vigo-fællesskabet. Du bestiller dine varer og udbyder derefter opgaven med at hente og købe dem. En privatperson, der hjælper i Vigo-fællesskabet, tager opgaven og handler for dig. Personen bringer varerne hjem til dig og får betaling for det. 


Læs mere om Vigo-fællesskabet her.


Rema1000 scorer 2,5 af 5 på trustpilot.

Denne video fra Rema1000 viser hvordan du finder varer og føjer dem til din indkøbsliste. Du kan også se, hvordan du udbyder din indkøbsliste i Vigo-fællesskabet til levering.

Vil du i gang med at bestille dine dagligvarer online?

Det er slet ikke så vanskeligt at komme i gang med. Du kan få hjælp til det her.


De online dagligvarermarkeder er designet med henblik på at få kunderne så let og hurtigt igennem indkøbet som muligt. 


Der kan handles både fra smartphone, tablet eller computer. Hjemme hos os handler vi som regel ind til en uges forbrug ad gangen. Vi benytter en af de ovenstående tjenester, og ved hjælp af en overskuelig app, udvælger vi vores varer, vælger leveringstid og betaler med vores betalingskort. 


Vi synes der er flere fordele ved ved at handle online:

- Varerne bliver bragt lige til vores hoveddør - det er virkelig dejligt.

- Varerne har ikke været håndteret af andre kunder i en butik, og i denne tid med smittefare, er det en særlig vigtig faktor for os, at der har været så få mennesker indblandet, når vi får vores dagligvarer. I den fysiske butik ved vi jo ikke hvor mange kunder der har været forbi en vare, inden vi tager den ned fra hylden.

- Vi sparer tid fordi vi ikke skal til og fra butikken og heller ikke stå i kø.

- Vi sparer penge, for selvom der er udgift til forsendelse, så er der en stor besparelse i ikke at komme til at impuls-købe varer på tilbud, som vi ikke havde planlagt at købe.


Kontakt Kasper på tlf. 50 41 39 32, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne og komme i gang med at bestille dagligvarer online.


Gælder kun for deltagere på Kasper's Ud af Røret hold.